RELAX.... OOK OP REIS

 

Voor 190 euro / per jaar ben je een gans jaar wereldwijd verzekerd

en is o.a. inbegrepen :

 

Medische kosten in Spanje / buitenlandIn het geval van een onvoorziene ziekte of ziekte in het buitenland, zullen wij zorg dragen voor medische kosten,

chirurgische en ziekenhuiskosten tot € 1.500 bij reis in Spanje en € 100.000 in het buitenland.

Tandheelkundige kosten in het buitenlandIn het geval van een noodsituatie die tandheelkundige zorg vereist, zullen wij voor deze kosten zorg dragen tot € 150.

Verzending van medicijnen We sturen alle medicijnen die de klant nodig heeft endie niet beschikbaar op zijn plaats van bestemming, 

Repatriëring ingevolge ziekte  (wereldwijd) Als u tijdens een reis ziek wordt of een ongeval krijgt, mopname in een  een ziekenhuis en indien mogelijk terugbrengen naar huis

Overdracht door overlijden van de verzekerdeIn geval van overlijden, zorgen wij voor de overdracht naar Spanje van de overleden klant en de familieleden die hem vergezellen.

Verlenging van het verblijf in het hotel ingevolge ziekte of ongeval In geval van ziekte of ongeval, waardoor de terugreis wordt uitgesteld, zorgen wij voor het verblijf in een hotel met een limiet € 100 / dag en tot 10 opeenvolgende dagen.

Heen en terug reis van een familielid In geval van een ongeval of ziekte van de klant, zorgen wij voor de vlucht van  een familielid  (overal ter wereld) om hem te vergezellen.

Begeleidende gezinsverblijf kostenWe nemen het verblijf  in een hotel ten laste van het overgekomen familielid , met een limiet van € 100 / dag en tot 10 opeenvolgende dagen.

Verdere garanties en limieten

*Zoeken en verzenden van bagage over de hele wereld

*In geval van verlies werken we samen op de locatie en zorgen we voor de verzending                zodra deze is hervonden.

*Compensatie voor verlies van bagage :Als het niet mogelijk is om de bagage terug te                halen of als deze is gestolen, hebt u recht op een vergoeding van maximaal € 1.300.

 

*Hulp bij essentiële uitgaven ingevolge vertraging in de aflevering van bagage

     In geval van vertraging aflevering bagage van meer dan 24 uur, betalen we € 200 voor         de aankoop van items eerste zorg

 

*Als tijdens een verblijf in het buitenland een familielid in de eerste graad komt te overlijden, nemen wij de repatriatie  van de verzekerde, zonder limiet, naar de plaats van begrafenis in Spanje (of gelijkaardig).

 

*Vroegtijdige terugkeer door ongeplande opname van een familielid :Als tijdens een verblijf in het buitenland een ongeplande opname van een familielid in de eerste graad plaatsvond, nemen we de repatriatie  van de verzekerde ten  onze laste  (naar Spanje of gelijkaardig)

*Problemen bij begin van de reis  In geval van vertraging bij het vertrek van het vervoermiddel van meer dan 6 uur, vergoeden we de verzekerde met € 150.

*Tolkenservice . In dringende gevallen waarin u problemen hebt met communiceren.

*Overdracht van urgente berichten inbegrepen