Een uitvaart is duur.

 

Door het afsluiten van een uitvaartverzekering voorkomt u dat uw nabestaanden na uw overlijden geconfronteerd worden met grote kosten. De gedachte dat alles financieel en praktisch geregeld is, zorgt voor gemoedsrust,zowel voor uzelf als voor uw nabestaanden. Een mooi gebaar.  

 

Ook belangrijk is de zekerheid voor de nabestaanden dat, in een voor hen onbekend land en met ongekende gewoontes, iemand hen persoonlijk zal begeleiden in hun eigen taal.  

 

De meeste mensen vinden het logisch dat ze een autoverzekering of woningverzekering afsluiten, bij een degelijke uitvaartverzekering hebben ze echter twijfels.  Vreemd, want indien er één zekerheid is dan wel dat je de uitvaartverzekering zeker eens nodig zal hebben.

 

Er komt heel wat kijken bij een uitvaart:

                 het regelen van een persoonlijke begrafenis of crematie,

                 het verwittigen van allerlei instanties,

                 het deblokkeren van bankrekeningen, de aangifte van nalatenschap, …

 

Omdat al deze zaken moeten gebeuren in een periode van diep menselijk verdriet, is hulp altijd welkom. Temeer daar het zal dienen te gebeuren in het Spaans, bij de Spaanse administraties.  

 

Onze jarenlange Spanje ervaring zal ervoor zorgen dat U ook in deze moeilijke tijden professionele bijstand zal genieten.

 

Je kan je uitvaart ook vooraf regelen, wij bezorgen -samen met uw polis - U ook en vrijblijvend onze handleiding.  Zo bespaart U ook Uw nabestaande de zorg en de twijfels over hoe het dient te gebeuren. Begrafenis of crematie, welke muziek, kerkdienst ...bloemen, muziek

... Regel alles reeds vooraf

 

Sommige mensen sluiten een uitvaartverzekering af, om zelf reeds te beslissen hoe hun uitvaart er moet uitzien. Ze zien dit als een mooi gebaar naar hun nabestaanden, die gespaard blijven van moeilijke beslissingen.

 

Voordeel is ook dat je een uitvaartverzekering kan afsluiten zonder beperking in leeftijd.  Tot je 75* jaar kan ze zelfs opteren om maandelijks of jaarlijks de bijdragen te betalen.  Ouder dan 75 kan het met een éénmalige bijdrage van slechts 3500 euro (eventueel af te betalen in 60 maandtermijnen)

 

 

.

Waarom een uitvaartverzekering ?

EXCLUSIEVE EXTRAS  EC- HELPDESK

 

EC HELPDESK beschikt over zijn eigen nederlandstalige verpleegkundige en een eigen afdeling THUISZORG dewelke je in je eigen taal zal bijstaan in de moeilijke momenten na een overlijden

 

Bij onderschrijven van een uitvaartpolis ontvang je volledig GRATIS onze gids MIJN LAATSTE WENSEN .

 

Beslis zelf waar je uitvaart plaats zal vinden, hier in Spanje of in je thuisland.

 

DUUR ? weet dat een degelijke uitvaartverzekering  al kan voor een kleine maandelijkse bijdrage ( b.v. iemand van 65 jaar betaalt een 12 euro maandelijks!)